Tervetuloa foorumille uusi käyttäjä!!

Elikkäs tänne "projektit" keskustelu esim. koe laudat, tunik työn tekiät, suber sarger, veto koukunpoisto kaari mangeli taka lasin pyyhkiän poisto viri kone uretaani pusla savu arvot jne...
User avatar
Ylläpito
Ylin taho
Posts: 7
Joined: 21 Nov 2007, 12:38

Tervetuloa foorumille uusi käyttäjä!!

Post by Ylläpito »

Hei sinä avohoitopotilas. Tämä on Autofoorumi. Nimestään huolimatta täälä harvemmin keskustellaan autoilusta, toki poikkeuksiakin löytyy. Nyt sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tälle älyvapaalle foorumille muiden aivoliistereiden joukkoon. Aluksi sinun on syytä olla hieman koeajalla ja kirjoitella vaikka autoprojektistasi tai jostain muusta. Me haluamme tänne kirjoittajia, emme lurkkereita.

Jos ajatuksenjuoksusi ja huumorintajusi on tarpeeksi sairasta, saatat päästä loppusijoituspaikkaasi ja nähdä kaiken sonnan mitä tänne on vuosien varrella suollettu.

Kokelaalta toivotaan avomielisyyttä, erittäin hyvää huumorintajua ja verbaliikkaa. Autofoorumi on tiivis yhteisö ja täälä on totuttu keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista maan ja taivaan väliltä juuri niillä sanoilla kun itsestä tuntuu. Jos suutut siitä että joku mollaa sateenkaaria oksentavia yksisarvisia, kokoomusta, vihreitä, kommunisteja ja ihmisiä yleensä, autoja merkistä riippumatta yms. olet väärällä foorumilla.

Rekisteröidy ja kokeile, voit yllättyä positiivisesti. Jos et tunne koejakson jälkeen kuuluvasi tänne, niin ilmoita ylläpidolle niin tunnukset poistetaan. Toki tälläisissä tapauksissa ne on luultavasti poistettu jo ennen sinun ilmoitustasi.

Tervetuloa ja mukavia hetkiä Autofoorumin parissa. :kättälippaan: